• 1
 • 1
DKK 850.000
Type: Hus

Sisimiut Qeqqata 3911 View on map

Udbetaling: DKK 43.000 Varme: DKK 6.000 Salgsopstilling: Klik her

Beskrivelse:

Ejendommen er totalt renoveret i 2016-17, efterisoleret, nye vinduer, gulvvarme i hele huset, nyt badeværelse, kondenserende oliefyr og vedligeholdelsesfri beklædning.
Huset indeholder: Entre, fyrrum, lyst køkkenalrum med lyse køkkenelementer og hårde hvidevarer med god plads til spisebord og plads til sofagruppe, stort og lækkert badeværelse jacuzzi, med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt pænt soveværelse. Flotte trælofter samt parketgulve overalt. Ejendommen er tilsluttet det offentlige vandsystem og kloaksystem – alt i alt en super dejlig ejendom med central beliggenhed. Her får du en lille dejlig bolig, nyrenoveret og indflytningsklar. Oplagt til den lille familie eller som indkvartering.
Aftal en tid for besigtigelse og kom selv og se denne charmerende ejendom.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Denne flotte bolig har en unik beliggenhed med flot udsigt, tæt på ski og snescooterområdet, og ligger på grænsen til det fredede rekreative område.
  DKK 2.750.000
  Ejendommen er velbeliggende centralt i byen og anvendes p.t. som bolig, men har en tilladelse til delvist erhverv
  DKK 1.395.000
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  DKK 2.895.000
  Lejligheden indeholder entre, badeværelse med vaskemaskine, brusekabine, lyse klinker med gulvvarme.
  DKK 1.975.000
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  DKK 2.750.000
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  DKK 695.000

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *