• 2
 • 1
 • 77
Solgt
Type: Hus

Sisimiut, Qeqqata 3911 View on map

Brutto: SOLGT Netto: DKK 6.100 Udbetaling: SOLGT
Varme: ca. DKK 18.200 BS type: Salgsopstilling: Solgt

 Dejlig, rummelig og gennemmoderniseret ejendom med super central beliggenhed 

Der er tale om en dejlig nyrenoveret ejendom, som fremtræder indbydende og med godt lysindfald. Ejendommen er beliggende i et roligt område. 

Fra den udvendige trappe kommer man ind i et pænt vindfang med videre adgang til en fordelingsgang. Stort og lyst køkken-alrum, med mulighed for at indrette et ekstra værelse. 

Lyse og moderne køkkenskabe og god plads til både spisebord og dagligstue samt TV. 

To gode værelser samt ikke mindst et dejligt badeværelse med klinker og gulvvarme, stor bruseniche samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. 

I krybekælderen er oliefyret, olietank samt fækalietanken placeret. 

Rind og book en tid til en fremvisning af denne dejlige ejendom. 

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  Solgt
  Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
  Solgt
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: ca. DKK 5.000 BS type: – Salgsopstilling: SOLGT   Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke...
  Solgt
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  Solgt

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *