• 5
 • 2
 • 134
Solgt
Type: Hus

Sisimiut, Qeqqata 3911 View on map

Brutto: Netto: Udbetaling: SOLGT
Varme: ca. DKK 5.000 BS type: Salgsopstilling: SOLGT

 

Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke mindre end 4 værelser og med en imponerende udsigt – alt er helt nyrenoveret

Beskrivelse:

Der er tale om en stor, rummelig og flot beliggende villa i 1 plan. Ejendommen er totalt renoveret med lyse rum og godt lysindfald. Gode og lyse materialer er anvendt overalt.

Ejendommen indeholder: stor forgang, gæstetoilet, stort lækkert badeværelse med klinker og gulvvarme, vaskemaskine, stort køkken-alrum med nye køkkenskabe, lækkert lyst forældresoveværelse, samt 4 værelser. Fra køkken-alrummet er der udgang til en adgang til en skøn terrasser med udsigt over spejdersøen. Der er gulvvarme i hele huset.

I kælderen står et nyt kondenserende oliefyr og fækalietanken

Ejendommen er tilsluttet den offentlige vandforsyning og har en 5000 liter fækalietank.

Det er en sjælden flot ejendom, som fremtræder meget præsentabel.

Dette er en ejendom som blandt andet er velegnet til fritidsmennesker, der ønsker at dyrke motion både sommer og vinter og have alle muligheder lige udenfor døren.

En meget lækker ejendom som er helt indflytningsklar.

Ring og book en tid til en fremvisning af denne flotte ejendom. 

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  Solgt
  Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
  Solgt
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  Solgt
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  Solgt
  Stor, præsentabel og eksklusiv ejendom, i 2 etager - beliggende i roligt område og med en super god beliggenhed og flot udsigt over Spejdersøen.
  Solgt

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *