Brutto: – Netto: Udbetaling: SOLGT
Varme: DKK ca. 12.000 BS type:
 1. Salgsopstilling: SOLGT

Stor, præsentabel og eksklusiv ejendom, i 2 etager – beliggende i roligt område og med en super god beliggenhed og flot udsigt over Spejdersøen.

Ejendommen indeholder følgende i stueplan: Indbydende entre med italienske gulvklinker med gulvvarme og vaskesøjle, fordelingsgang, flot køkken, stue med plads til spisebord og sofagruppe, stort flot badeværelse med jacuzzi og bruseniche, klinker på gulv og vægge, gulvvarme og 2 store værelser.

Underetagen: trappe, fordelingsgang med skabe, 2 store værelser, fyrrum og udgang til gangbro til en udestue.

Der er overalt brugt eksklusive materialer, herunder massive trægulve, flotte og massive køkkenelementer, italienske gulvklinker, flotte hvidevarer og meget mere.

Ejendommen er indbydende med vægt på moderne familiemæssig indretning.
Gode parkeringsforhold umiddelbart ved boligen gør adgangen let og overskuelig.

Større udhus medfølger. Ejendommen kan overtages straks eller efter købers ønske.
Huset skal ses og opleves – book en tid for en fremvisning

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  Solgt
  Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
  Solgt
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: ca. DKK 5.000 BS type: – Salgsopstilling: SOLGT   Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke...
  Solgt
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  Solgt

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *