• 1
Solgt
Type: Hus

Sisimiut, Qeqqata 3911 View on map

Brutto: Netto: Udbetaling: SOLGT
Varme: BS type: Salgsopstilling: SOLGT

Beskrivelse: Meget attraktiv og synlig ejendom med en super beliggenhed på Teleøen – det er sjældent at der udbydes en ejendom med en så attraktiv beliggenhed, med flot udsigt og 5 meter til vandet.

Det er en ældre ejendom som er både charmerende og flot.

Ejendommen er løbende renoveret med vinduer, udvendig beklædning, varmepumpe og kondenserende oliefyr. fremtræder lys, venlig og hyggeligt.

God plads i kælderen til oliefyr og opbevaring mv.

Ejendommen er indflytningsklar og kan overtages efter aftale.

Ejendommen egner sig godt til videreudvikling og kan blive til en virkelig lækker bolig.

Indretning:

Ejendommen indeholder i stueetagen; entre, fordelingsgang, køkken med nyere lyse køkkenelementer, alrum og lille udestue.

Fra køkkenet er der en trappe til underetagen, som indeholder separat toilet med håndvask, fyrrum/bryggers, fordelingsgang, 2-3 værelser med skabe, hvor de 2 værelser er sammenhængende, ældre men funktionsdygtigt badeværelse med badekar.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  Solgt
  Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
  Solgt
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: ca. DKK 5.000 BS type: – Salgsopstilling: SOLGT   Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke...
  Solgt
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  Solgt

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *