• 2
 • 1
Solgt
Type: Hus

Sisimiut, Qeqqata 3911 View on map

Udbetaling: Varme: DKK Ca. 10.000 Salgsopstilling: SOLGT

Delvis renoveret halvt dobbelthus med overdækket terrasse

Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
Ejendommen er et ældre dobbelthus opført 1961 som er renoveret løbende. Oliefyret og nyere varmtvandsbeholder (placeret i køkkenet) huset er tilsluttet til offentlig helårsvand og kloak.

Beskrivelse: Entre, fordelingsgang, separat toilet, køkken med lyse køkken elementer. Pæn stue med plads til spisebord og sofaarrangement. Badeværelse med bruser med klinker og vask.
På 1. sal to værelser, hvoraf det ene er stort. Desuden hører der et lille udhus til huset. Du får et hus til små penge og en lav husleje.

Er du hurtig kan du gøre en god handel – ejendommen er indflytningsklar og klar til nye ejere.
Ring og book en tid til en fremvisning af denne ejendom.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
  Solgt
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  Solgt
  Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: ca. DKK 5.000 BS type: – Salgsopstilling: SOLGT   Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke...
  Solgt
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  Solgt
  Stor, præsentabel og eksklusiv ejendom, i 2 etager - beliggende i roligt område og med en super god beliggenhed og flot udsigt over Spejdersøen.
  Solgt

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *