• 4
 • 2
DKK 2.895.000
Type: Hus

Sisimiut, Qeqqata 3911 View on map

Udbetaling: DKK 145.000 Varme: DKK 13.500 Salgsopstilling: Klik her

Beskrivelse:

Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.

Stueetagen indeholder: Stor entre, dejlig stort bryggers med vaskemaskine, og oliefyr, fordelingsgang, badeværelse med badekar, lyse klinker og varme i gulvet, 1 stort værelse med skabe, køkken med plads til spisebord og en stor stue med flot udsigt over Spejdersøen m.v. Fra stuen er der adgang til dejlig sydvendt terrasse, trappe til underetagen. Alt er udført i flotte og moderne kvalitets materialer.

Underetagen indeholder: 3 store værelser med skabe, dejligt nyere badeværelse med bruser og badekar med varme i gulvet, opholdsstue, egen indgang, stort drivhus. Gangbro til rummeligt udhus.

Dette er en ejendom til den store familie hvor underetagen evt. kan bruges som børneafdeling, eller bygges om til udlejningslejlighed eller til mindre erhverv.

Ring og book en tid til en fremvisning af denne flotte ejendom, som har mange muligheder.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Denne flotte bolig har en unik beliggenhed med flot udsigt, tæt på ski og snescooterområdet, og ligger på grænsen til det fredede rekreative område.
  DKK 2.750.000
  Ejendommen er velbeliggende centralt i byen og anvendes p.t. som bolig, men har en tilladelse til delvist erhverv
  DKK 1.395.000
  lotte trælofter samt parketgulve overalt. Ejendommen er tilsluttet det offentlige vandsystem og kloaksystem - alt i alt en super dejlig ejendom med central beliggenhed.
  DKK 850.000
  Lejligheden indeholder entre, badeværelse med vaskemaskine, brusekabine, lyse klinker med gulvvarme.
  DKK 1.975.000
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  DKK 2.750.000
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  DKK 695.000

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *