• 3
 • 1
DKK 1.975.000
Type: Hus

Sisimiut 3911 View on map

Udbetaling: DKK 99.000 Varme: Salgsopstilling: Klik her

Beskrivelse:

Ejerlejligheden er beliggende i stueetagen med egen indgang direkte fra det fri og med overdækket indgang. Lejligheden indeholder entre, badeværelse med vaskemaskine, brusekabine, lyse klinker med gulvvarme. Dejligt stort åbent køkken-alrum med store vinduer mod øst, 2 værelser med skabe og 1 soveværelse med walk-in-closet – enhver kvindes drøm. Udgang til stor østvendt terrasse med flot udsigt over lystbådehavnen og fjeldene.
Lyse parketgulve i køkken/alrum og i værelserne. Ejerlejligheden er indbydende med vægt på moderne familiemæssig indretning. Smart varmestyring er med til at spare på varmen. Gode parkeringsforhold umiddelbart ved boligen gør adgangen let og overskuelig.
Større udhus medfølger.
Ejendommen er delvist finansieret med rente- og afdragsfrie offentlige lån som kan overtages af køber.
Ring og book en tid til en fremvisning af denne flotte ejendom.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Denne flotte bolig har en unik beliggenhed med flot udsigt, tæt på ski og snescooterområdet, og ligger på grænsen til det fredede rekreative område.
  DKK 2.750.000
  Ejendommen er velbeliggende centralt i byen og anvendes p.t. som bolig, men har en tilladelse til delvist erhverv
  DKK 1.395.000
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  DKK 2.895.000
  lotte trælofter samt parketgulve overalt. Ejendommen er tilsluttet det offentlige vandsystem og kloaksystem - alt i alt en super dejlig ejendom med central beliggenhed.
  DKK 850.000
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  DKK 2.750.000
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  DKK 695.000

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *