Solgt
  Type: Hus

  Qaqortoq Kujalleq 3920 View on map

  Udbetaling: Solgt BS type: 67/16 Salgsopstilling: Solgt

  Ejendommens beskrivelse

  Huset har rimelig pæn udvendig beklædning, men indvendigt fremtræder ejendommen renoveringskrævende. Gamle vinduer og døre. Vand/varmeinstallation er frostsprunget.
  Store mængder gammelt indbo er ikke fjernet fra beboelse samt kælder.
  God betonsokkel som kan anvendes til en nybygning.

  Installationer

  Hele bygningen opvarmes med centralvarme – oliefyr og vandledning er defekte, ingen strøm i huset, måleren er fjernet. Elinstallationen bør renoveres.

  Ansvarsfraskrivelse

  Ejendommen købes som beset og helt uden noget som helst ansvar for sælger, hvilket salgsprisen er fastsat efter. Der kan således ikke gøres noget krav imod sælger i anledning af kendte eller ikke kendte fejl og mangler.

  Salgspris

  Salgsprisen udgør kr. 45.000,00 der betales kontant senest på overtagelsesdagen.

  Bestil fremvisning

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

   Telefon

   Kommentar

   Ejendomsdetaljer

   Assigned Agent

   Similar properties by country

   Sort by:
   View:
   • Grid
   • List
   Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
   Solgt
   Udbetaling: DKK 50.000 Varme: ca. DKK 9.000 Salgsopstilling:Solgt Halvt dobbelthus med fantastisk havudsigt og terrasse Beskrivelse: Her er huset for den mindre familie, som ønsker et hus...
   Solgt
   Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: – BS type: – Salgsopstilling: SOLGT Stor og velbeliggende erhvervsejendom, med mange muligheder Vi kender den alle, den store mørke...
   Solgt
   Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
   Solgt
   Brutto: – Netto: – Udbetaling: SOLGT Varme: ca. DKK 5.000 BS type: – Salgsopstilling: SOLGT   Stor flot villa med stort lyst køkkenalrum, stort forældresoveværelse samt ikke...
   Solgt
   Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
   Solgt

   Leave a reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *