• 2
 • 1
DKK 1.395.000
Type: Hus
Udbetaling: DKK 70.000 Varme: Salgsopstilling: Klik her

Beskrivelse:

Ejendommen er velbeliggende centralt i byen og anvendes p.t. som bolig, men har en tilladelse til delvist erhverv. Ejendommen har mange muligheder og kan umiddelbart anvendes som beboelse for den mindre familie – eventuelt kombineret med mindre erhverv som eks. cafè, butik, systue eller lignende. Hele ejendommen – både ude og inde – er meget velholdt og indflytningsklar. Ejendommen kan købes møbleret efter nærmere aftale.

Fra indgangsdøren kommer man til en praktisk forgang med gulvvarme og god plads til tøj og sko mv. Videre adgang til hyggeligt køkken som er i åben forbindelse med en hyggelig spisestue samt sofaarrangement. Den nye tilbygning med ekstra loftshøjde kan anvendes til erhverv med egen indgang med klinkegulv. Badeværelse med toilet, håndvask, bruser. Lyse fliser på alle vægge og gulv samt gulvvarme.
1. sal som indeholder et pænt åbent værelse og stort soveværelse med skabe. Mindre terrasse mod øst samt rigtig god plads til udeliv rundt om hele huset.
Aftal en tid for besigtigelse og kom selv og se denne charmerende og hyggelige ejendom.

Bestil fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Ejendommens B nr. (skal udfyldes)

  Telefon

  Kommentar

  Ejendomsdetaljer

  Assigned Agent

  Similar properties

  Sort by:
  View:
  • Grid
  • List
  Denne flotte bolig har en unik beliggenhed med flot udsigt, tæt på ski og snescooterområdet, og ligger på grænsen til det fredede rekreative område.
  DKK 2.750.000
  Der er tale om et dejligt, lyst og velholdt hus i et roligt og meget børnevenligt kvarter, med en flot udsigt over Spejdersøen, Kællingehætten og Tøsebakken, tæt på skolerne, kommunen og kulturhuset.
  DKK 2.895.000
  lotte trælofter samt parketgulve overalt. Ejendommen er tilsluttet det offentlige vandsystem og kloaksystem - alt i alt en super dejlig ejendom med central beliggenhed.
  DKK 850.000
  Lejligheden indeholder entre, badeværelse med vaskemaskine, brusekabine, lyse klinker med gulvvarme.
  DKK 1.975.000
  Meget central og rolig beliggenhed og med en fin udsigt til både vand og by kendetegner denne ejendom, som fremtræder rigtig godt vedligeholdt, både ud og inde.
  DKK 2.750.000
  Her er huset for den lille familie, som ønsker et hus eller til en første gangs køber som ønsker et hus med terrasse beliggende i stille område.
  DKK 695.000

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *